Η συνταγή και οι φωτογραφίες είναι της Μαρίας Παυλάκη, η οποία πολύ ευγενικά μου τα παραχώρησε και την ευχαριστώ πολύ. Πρόκειται για πανεύκολη συνταγή και το μείγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε να γεμίσει αυγά είτε να το βάλετε πάνω σε ψητό κρέας να λιώσει!

Υλικά

40 γρ μπλέ τυρί (ροκφόρ ή άλλο μπλε τυρί)

40 γρ βούτυρο

Εκτέλεση

Λιώνετε το βούτυρο και το ανακατεύετε με το τυρί. Το βάζετε ξανά ψυγείο να παγώσει. Με ένα κορνέ γεμίζετε τα αυγά ή ρίχνετε μια ποσότητα πάνω στο κρέας σας.

Καλή επιτυχία!

Σημείωση: γίνεται σε ό,τι ποσότητα θέλετε, αρκεί να βάλετε ίσες ποσότητες από βούτυρο και ροκφόρ.

Διατροφικές πληροφορίες:

Όλη η δόση (ανάλογα και το τυρί) έχει περίπου 420 θερμίδες με 1 γρ συνολικού υδατάνθρακα (1%), 9 γρ πρωτεΐνης (8%) και 42 γρ λίπος (91%).

Μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες συνταγές του ιστολογίου εδώ.

Αν σας άρεσε η συνταγή, παρακαλώ μοιραστείτε την με τους φίλους σας!

Προηγούμενο άρθροΠροκαλεί το διαιτητικό λίπος καρδιακά προβλήματα;
Επόμενο άρθροΚέικ πασπαρτού με σος σοκολάτας
Debug: Newspaper

Απάντηση