Η συνταγή είναι βασικά της Νίκης Ζόρμπα, γενικά η συγκεκριμένη συνταγή παίρνει πολλά πειράματα και βγαίνει πάντα νόστιμη! Μπορείτε να προσθέσετε μπέικον ή να βάλετε τυρί κρέμα ή άλλα τυριά και πάντα θα είναι τέλεια!

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ. ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 150 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ BIODIET, ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ KETOLIFE!

Θα χρειαστείτε τα εξής:

Υλικά

30 γρ βούτυρο ή λάδι καρύδας (2 γεμάτες κ.σ.)

7 γρ αλεύρι αμυγδάλου (1 κ.σ., μπορείτε να βάλετε έως 15 γρ)

1 μεσαίο αυγό

40 γρ τσένταρ τριμμένο

15 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά

Αλάτι

Μπαχαρικά (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια κούπα και ψήνετε για ένα λεπτό σε φούρνο μικροκυμάτων αν θέλετε να μοιάζει πιο πολύ σαν scrambled. Αν το θέλετε να είναι εντελώς ψημένο, βάλτε το για δύο λεπτά στον φούρνο μικροκυμάτων.

Διατροφικές πληροφορίες:

Το μάφιν θα έχει περίπου 500 θερμίδες με 0 γρ υδατανθράκων (0%), 19 γρ πρωτεΐνης (16%) και 45 γρ λίπους (84%).

Μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες συνταγές του ιστολογίου εδώ.

Αν σας άρεσε η συνταγή, παρακαλώ μοιραστείτε την με τους φίλους σας!

Προηγούμενο άρθροΚρέμα σοκολάτα με μούρα
Επόμενο άρθροΙστορική αναδρομή και τύποι κετογονικής διατροφής
Debug: Newspaper

Απάντηση