Είναι πιο εύκολο να την φτιάξετε, από όσο νομίζετε!
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ. ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 150 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ BIODIET, ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ KETOLIFE!
Θα χρειαστείτε τα εξής:
Υλικά
1 αυγό ολόκληρο
1 κ.γ. μουστάρδα
2 κ.γ. ξύδι (καλύτερα μηλόξυδο)
1/2 κγ αλάτι
200 ml ελαιόλαδο ζεστό (γίνεται και με λάδι καρύδας το καλοκαίρι που είναι υγρό, ή με λάδι αβοκάντο ή με mct oil ή με λαρδί)
Εκτέλεση
Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ ή βάζο που να χωράει το ραβδομπλέντερ. Τα αυγά τα βάζετε τελυταία και χτυπάτε με το ραβδομπλέντερ μόλις φτάσουν κάτω. Ιδανικά είναι καλό όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Διατηρείται στο ψυγείο.
Σημείωση: Αν έχετε βάλει λάδι καρύδας, ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ, θα γίνει στόκος. ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΜΕΣΑ.