Μιας και ξεκινάει σιγά σιγά η εποχή τους, ιδού η συνταγή για ένα από τα πιο δημοφιλή κοκτέιλ!
Υλικά (για 2 ποτά)
80 μλ ρούμι (εγώ βάζω Bacardi συνήθως)
30 μλ χυμός λαιμ (2 λάιμ) – δεν γίνεται με λεμόνι
8 – 10 φραουλες που έχουν μείνει σε κονιάκ και γλυκαντικό 1- 2 μέρες στο ψυγείο (ή απλά βάζετε γλυκαντικό και φρέσκιες φράουλες) – μπορείτε επίσης να βάλετε κατεψυγμένες φράουλες, αλλά μη βάλετε παγάκια σε αυτή την περίπτωση
4-6 παγάκια (για το μπλέντερ)
Εκτέλεση
Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και χτυπάτε. Αν βάλετε κατεψυγμένες φράουλες, θα γίνει frozen (προφανώς). Σερβίρετε σε ποτήρι που έχετε βάλει σπασμένο πάγο. Αν θέλετε βάζετε sukrin gold ή ζάχαρη (αν δεν κάνετε κέτο), στο χείλος του ποτηριού. Σερβίρετε αμέσως!
Cover Photo by Victoria Shes on Unsplash