Μιας και ξεκινάει σιγά σιγά η εποχή τους, ιδού η συνταγή για ένα από τα πιο δημοφιλή κοκτέιλ!

Υλικά (για 2 ποτά)

80 μλ ρούμι (εγώ βάζω Bacardi συνήθως)
30 μλ χυμός λαιμ (2 λάιμ) – δεν γίνεται με λεμόνι
8 – 10 φραουλες που έχουν μείνει σε κονιάκ και γλυκαντικό 1- 2 μέρες στο ψυγείο (ή απλά βάζετε γλυκαντικό και φρέσκιες φράουλες) – μπορείτε επίσης να βάλετε κατεψυγμένες φράουλες, αλλά μη βάλετε παγάκια σε αυτή την περίπτωση
4-6 παγάκια (για το μπλέντερ)

Εκτέλεση

Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και χτυπάτε. Αν βάλετε κατεψυγμένες φράουλες, θα γίνει frozen (προφανώς). Σερβίρετε σε ποτήρι που έχετε βάλει σπασμένο πάγο. Αν θέλετε βάζετε sukrin gold ή ζάχαρη (αν δεν κάνετε κέτο), στο χείλος του ποτηριού. Σερβίρετε αμέσως!

Cover Photo by Victoria Shes on Unsplash

Αν σου άρεσε αυτή η συνταγή, πήγαινε στο πλάι (αν είσαι από υπολογιστή) ή στο τέλος (αν είσαι από κινητό) αυτής της σελίδας και βάλε το mail σου εκεί που λέει “Αν θέλετε να ενημερώνεστε για κάθε νέα ανάρτηση“, για να μη χάσεις καμία νέα συνταγή! Μην ξεχάσεις να με ακολουθήσεις και στο instagram, κάνοντας κλικ εδώ, ή στο facebook, κάνοντας κλικ εδώ.

Μπορείς να βρεις όλες τις συνταγές του blog εδώ.

Είμαι η Κωνσταντίνα, είμαι διαιτολόγος και θεωρώ πως η διατροφή δεν χρειάζεται να είναι βαρετή ή γεμάτη στερήσεις. Αν θες να φτιάξουμε μαζί ένα πλάνο που δεν θα έχει «απαγορευμένα» τρόφιμα, θα σου δίνει ενέργεια και θα σου φτιάχνει τη διάθεση -χωρίς να νιώθεις ότι κάνεις δίαιτα-, στείλε μου mail στο konstantinapetridi@gmail.com, ή επικοινώνησε μαζί μου μέσω Facebook, ή Instagram. Θα βρεις το βιογραφικό μου εδώ και τα πακέτα υπηρεσιών εδώ.
Προηγούμενο άρθρο5 Χ 5 προπόνηση
Επόμενο άρθροPorn star martini
Debug: Newspaper

Απάντηση