Πρόκειται για εύκολη και γρήγορη συνταγή της Κλαίρης, την οποία αξίζει να φτιάξετε και θα αρέσουν πάρα πολύ και στα παιδιά σας!

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ. ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 150 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ BIODIET, ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ KETOLIFE!

Θα χρειαστείτε τα εξής:

Υλικά (για 12 μπισκότα)

65 γρ αλεύρι καρύδας
20 γρ ίνες/αλεύρι μπαμπού
5 γρ ζελατίνη σκόνη
10 γρ μπέικιν πάουντερ
50 γρ γλυκαντικό 1:1
120 γρ βούτυρο ή λάδι καρύδας (όχι λιωμένο, να είναι όμως μαλακό)
2 αυγά μεγάλα (περίπου 60 γρ το καθένα)
Βανίλια
ξύσμα πορτοκάλι ή άρωμα πορτοκάλι

Εκτέλεση

Ανάβετε τον φούρνο στους 170 βαθμούς αέρα να προθερμανθεί.

Βάζετε όλα τα στέρεα υλικά σε ένα μπολ βάζουμε και τα ανακατεύετε καλά, να μην έχει γρομπαλάκια (μπορείτε και να κοσκινίσετε).

Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ χτυπάτε το βούτυρο με το γλυκαντικό και την βανίλια για αρκετή ώρα, να διαλυθεί εντελώς το γλυκαντικό και να ενωθεί καλά με το βούτυρο. Προσθέτετε τα αυγά και το ξύσμα, ανακατεύετε καλά και στο τέλος ρίχνετε και τα στέρεα υλικά. Πρέπει να έχετε μια ζύμη που δεν κολλάει ιδιαίτερα και πλάθεται εύκολα.

Απλώνετε μια λαδόκολλα πάνω σε μια λαμαρίνα και πλάθετε σε ό,τι σχήμα θέλετε.

Ψήνετε στους 170 βαθμούς αέρα για περίπου 10 με 15 λεπτά, ανάλογα και πόσο ψημένα τα θέλετε.

Διατροφικές πληροφορίες:

Κάθε μπισκότο έχει περίπου 100 θερμίδες με 1.7 γρ συνολικών υδατανθράκων (και 2.6 γρ φυτικών ινών, λόγω μπαμπου, μετράτε 1.7 γρ καθαρών υδατανθράκων – 20%), 1.5 γρ πρωτεΐνης (18%) και 2.4 γρ λίπους (62%).

Μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες συνταγές του ιστολογίου εδώ.

Αν σας άρεσε η συνταγή, παρακαλώ μοιραστείτε την με τους φίλους σας!

Προηγούμενο άρθροΚέτο παγωτό τιραμισού
Επόμενο άρθροΕύκολα πανκέικς
Debug: Newspaper

Απάντηση