Άλλη πανεύκολη συνταγή που γίνεται με ή χωρίς γαλακτοκομικά.

Θα χρειαστείτε τα εξής:

Υλικά

Σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο

1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια

1 – 2 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά)

Κάρυ (προαιρετικά, θεωρητικά γίνεται και χωρίς αυτό, αν δεν σας αρέσει)

Τζίντζερ (προαιρετικά)

Ξύσμα από ένα λεμόνι

Πολύ λίγη κρέμα γάλακτος ή κρέμα καρύδας, αν δεν τρώτε γαλακτοκομικά ή κάνετε παλέο διατροφή

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ψιλοκόβετε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το βάζετε μαζί με ελαιόλαδο (ή λάδι καρύδας/βούτυρο) σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για να το σωτάρετε. Ρίχνετε μέσα το σπανάκι κομμένο και ανακατεύετε μέχρι να μαλακώσει. Θα πάρει πολύ λίγα λεπτά. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, ρίχνετε το κάρυ, το τζίντζερ, το σκόρδο και το ξύσμα και ανακατεύετε να πάνε παντού. Αποσύρετε από την φωτιά και ρίχνετε την κρέμα γάλακτος ή καρύδας, ανακατεύετε ξανά και έτοιμο!

Καλή επιτυχία!

Προηγούμενο άρθροΜπρόκολο ψητό
Επόμενο άρθροΤούρτα σοκολάτας με βάση αμυγδάλου
Debug: Newspaper

Απάντηση