Η συνταγή είναι της αγαπημένης μου φίλης Κλαίρης, την οποία ευχαριστώ θερμά. Μου χάρισε μισό βάζο και σχεδόν το έχω ήδη φάει, είναι δε στα άμεσα πλάνα να ξαναφτιάξω γιατί είναι απίστευτα νόστιμη και με συνταρακτική υφή!

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ. ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 150 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ BIODIET, ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ KETOLIFE!

Θα χρειαστείτε τα εξής;

Υλικά (για 460 γραμμάρια)

300 γρ ψημένα, ανάλατα φουντούκια

60 γρ λάδι καρύδας λιωμένο

70 γρ βούτυρο λιωμένο

10 γρ κακάο χωρίς ζάχαρη

Μισό γραμμάριο αλάτι

20 γρ γλυκαντικό 1:1 σε άχνη (εκείνη έβαλε Sukrin Icing, δεν βγαίνει πολύ γλυκιά, δοκιμάστε την και αν την θέλετε κι άλλο γλυκιά, βάλτε παραπάνω γλυκαντικό)

Εκτέλεση

Βάζετε τα φουντούκια σε ένα μούλτι και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν βούτυρο. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά. Προσπαθείτε να μη την φάτε όλη!

Καλή επιτυχία!

Έξτρα πληροφορίες: Δεν παγώνει στο ψυγείο, τον χειμώνα διατηρείται και έξω, το καλοκαίρι θέλει ψυγείο!

Διατροφικές πληροφορίες:

Όλο το μείγμα έχει 3092 θερμίδες, με 75.4 γρ συνολικών υδατανθράκων (και 27 γρ φυτικών ινών, άρα 48.4 γρ καθαρών υδατανθράκων – 6%), 47.4 γρ πρωτεΐνης (6%) και 301γρ λίπους (88%).

Μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες συνταγές του ιστολογίου εδώ.

Αν σας άρεσε η συνταγή, παρακαλώ μοιραστείτε την με τους φίλους σας!

 

Προηγούμενο άρθροΤα οφέλη της κετογονικής διατροφής πέρα από την απώλεια βάρους
Επόμενο άρθροH Αμερικάνικη Ένωση Διαβήτη θεωρεί ασφαλή την διατροφή χαμηλών υδατανθράκων για τον Διαβήτη Τύπου 2
Debug: Newspaper

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την φτιάχνω συνέχεια. Και σαν ιδέα για τούρτα γενεθλίων, φτιάχνεις γαλακτοφετες και βάζεις σαν επικάλυψη κετο Μερεντα. Έγινε θεϊκό!

Απάντηση